Associació Catalana d'Excursionisme Caní | info@acec4turons.org

5 de Juliol de 2016

Castellcir acull per segon any unes peculiars colònies per a nens i gossos

El Setmanari

Castellcir acull per segon any consecutiu uns peculiars campaments pensats perquè els nens hi puguin anar amb els seus gossos. Les colònies, que organitza l'Associació Catalana d'Excursionisme Caní ACEC 4 Turons, són per a infants de 7 a 14 anys. El primer torn ja està gaudint de l'estada al Moianès aquesta setmana, mentre que el segon torn viurà l'experiència entre el 10 i el 16 de juliol.

Es tracta d'una iniciativa pionera a Catalunya que, sota el nom de Dog Camp Júnior, pretén aprofundir en el coneixement dels animals. Durant uns dies, els nens viuen les 24 hores del dia amb la seva mascota, un fet que "incentiva l'entesa del llenguatge del gos i ajuda a establir una bona comunicació, un bon vincle i una millor convivència entre infant, gos i societat", destaquen des de l'organització.

Per exemple, es mostra com fer que el gos no comporti molèsties a la resta de persones i es treballen també aspectes com la mala conducta. S'aprenen, doncs, diverses metodologies d'educació canina i es fa a través del joc, un fet que motiva tant l'animal com el seu petit amo.

ENLLAÇ a la noticia

Facebook Google LinkedIn Twitter