Associació Catalana d'Excursionisme Caní | info@acec4turons.org

Senderismo y excursiones con perro

Tour Marroc 2022

Viatge al Marroc amb gos


¿T'agradaria veure llocs meravellosos i viure una aventura amb total seguretat per a tu i el teu gos i en grup? És Possible!

Alguna vegada has pensat… “M'agradaria viatjar amb el meu gos”,“¿On em vaig de viatge amb el meu gos?” “¿què hi ha de viatges amb gos?”

En Acec reprenem el nostre tradicional viatge itinerant pel Marroc per a famílies amb gossos. Slow Marroc 2022

Amb l'equip de Voluntaris d'ACEC i guies locals i juntament amb tots els nostres anys d'experiència fan possible que puguis viure una experiència inoblidable, un viatge que et canviarà la vida tant a tu com al teu gos i us unirà aquest viatge per sempre.
Visitareu fortaleses, cascades d'infart, viure un "Dakar" amb el teu gos, fer trekking aquàtic, dormir sota un mantell d'estrelles, acampar en llocs exòtics, Allotjar-te en hotels amb arquitectura morisca, visitar unes antigues mines en ús, visitar nòmades i prendre te amb una família Beraber enmig del no-res, visitar la constel·lació d'Orió, o la presó natural portuguesa, Palmeral de Ziz, les dunes de Merzouga… Aquestes són unes de les moltes aventures que us esperen a tu i al teu gos, llocs on us atraparà en l'encant i gaudireu d'una pau i aroma a espècies marroquines.

Fins i tot si tens un vehicle 4x4 viuràs l'aventura gaudint de pistes de sorra per a viure l'aventura del desert, paral·lelament amb un altre itinerari per a turismes i furgonetes per carretera asfaltada, per a satisfer totes dues opcions i totes comencen i acaben en el mateix lloc.

I això va molt més enllà, com a associació, el viatge també té un costat solidari, l'associació portarà roba d'abrigar i calçat a pastors nòmades i visitareu un col·legi rural on portareu contes en francès, material escolar i els ensenyareu als nens la noblesa dels nostres estimats peluts de 4 potes, i el que deixin de témer-los i comencin a estimar-los i a respectar-los. També un viatge espiritual que sana l'ànima.

 També hem preparat que el viatge que és llarg la gent que vulgui vindre pugui fer els dies que pugui sense compromís d’agafar tot l’itinerari, i pels tràmits o guies no patiu que en tindrem en qualsevol dia perquè pugueu travessar la frontera i incorporar o marxar el dia que vulgueu.

El viatge complet consta de 14 dies.

Dintre el viatge també farem una festa a un indret que serà el lloc escollit per les noses del Pere i la Mari Carmen al 2023, on es formalitzarà la petició de núpcies.

Aquest somni es fa realitat, i aquest serà el teu quadern de bitàcola!

Aquesta Aventura comença a Màlaga, el punt de trobada, per a conjuntament agafar a la nit el Ferry:

Itinerari/ Etapes

Dia 1, dimarts 08/11/2022

Viatge fins a Màlaga. El punt de trobada serà a Màlaga per a reunir-nos tots i agafarem el Ferri conjuntament rumb a Melilla, nosaltres i els nostres gossos juntament amb els nostres vehicles. Acampada. 

Dia 2, dimecres 09/11/2022

Melilla – Zaio. Gaudirem de la ciutat de Melilla per a fer turisme i compres, és una ciutat modernista important, a la tarda anirem a les defenses de Zaio per acampar. Acampada

Visitarem les últimes defenses de l'època de la guerra del Riff o també dita la segona guerra del Marroc.

Dia 3, dijous 10/11/2022

Zaio - Plateau de Rekkam. Visitarem a nòmades de la zona i els donarem roba d'abrigar i calçat, a més prendrem te a casa d'uns pastors. Acampada. 

Dia 4, divendres 11/11/2022

Plateau de Rekkam – Mellaha. Passejarem per unes antigues mines que estan en ús, i viurem una realitat que ningú espera.

Dia 5, dissabte 12/11/2022

Mellaha – Zouala. Arribarem al Palmerar del Zouala, un gegantesc oasi i gran zona de vegetació de palmeres tropicals, no estaràs veient un miratge! Allotjament a Hotel rural. 

Dia 6, diumenge 13/11/2022

Zouala – Chez Mihellez. Farem una ruta curta que ens servirà per a visitar l'escola rural, on donarem contes i material escolar, a més que coneguin als nostres gossos. Podrem contemplar la constel·lació d'Orió. Visitarem el fantàstic mercat, Rissani, on hi haurà coses meravelloses, prepara't per a regatejar!! Allotjament a Hotel.

Dia 7, dilluns 14/11/2022

Chez Michellez – Tissemoumine (Kasbah Marabout). Un lloc amb gran encant entre dunes, en aquest lloc se celebrarà una festa que serà èpic per dues raons, pel lloc i perquè es farà la petició de núpcies del nostre president de l'associació, Pere López a la nostra secretaria Mari Carmen! Una gran celebració humana canina molt familiar. Allotjament a Hotel.

El primer grup de només 7 dies tornarà cap a Melilla

Dia 8, dimarts 15/11/2022

Marabout – Skoura. Gaudirem d'unes increïbles construccions morisques, un lloc increïble, veurem el lloc dels 1000 Kasbah. Allotjament a Hotel.

Dia 9, dimecres 16/11/2022

Skoura - Skoura: descans i visites Kasbahs. Allotjament a Hotel.

Dia 10, dijous 17/11/2022

 Skoura – M’gun. Aquí Arribarem i descansarem, però serà molt entretingut gaudint fent trekking aquàtic!! Els nostres gossos s'ho passaran bomba xipollejant en l'aigua. Allotjament en alberg. 

Dia 11, divendres 18/11/2022

M’gun – M'Gun Gorges: continuem amb trekking. Acampada o Gitê. 

Dia 12, dissabte 19/11/2022

M’gun – Erfoud: Visita pels mercats. Allotjament a Hotel.

Dia 13, diumenge 20/11/2022

Erfoud - Plateau de Rekkam: visita pastors nòmades. Acampada. 

Dia 14, dilluns 21/11/2022

Plateau Rekkam - Melilla. Agafarem el Ferry i aquí acabarà el nostre viatge, i ens endurem una maleta plena de records i experiències memorables. Passarem la nit al Ferry.

 Aquest viatge itinerant és un pla per als amants dels gossos, una vivència única a la vida, on gaudiràs d'aquest viatge dissenyat per fer amb gossos, amb la tranquil·litat que el teu gos serà sempre benvingut, el teu gos podrà jugar amb altres gossos i tu podràs compartir aquest viatge amb persones amants dels animals i afins a tu, vivint-lo com en família, que us marcarà per sempre a tu i al teu gos.
Si aquest no és el millor viatge per fer amb el teu gos, és un dels millors!

Opciones


Del 8/11/2022 al 14/11/2022: 570 € persona/ 7 dies

Del 14/11/2022 al 21/11/2022: 570 € persona/ 7 dies

Del 8/11/2022 a 21/11/2022: 1140 € persona/14 dies (tot el Viatge).

Reserves: 
https://www.groupet.es/activities/1494