Associació Catalana d'Excursionisme Caní | info@acec4turons.org

Formación canina

Dog Camp Teens

Campaments de nois amb mascota


Per el segon torn del Dog Camp Júnior que es el Dog Camp Teens, les edats seran dels 13 al 17 anys, i es portaran a terme en la Comarca del Moianes.

Les dates escollides son del 11 al 18, i son itinerants, cada dia haurem de superar una etapa.

El seu inici serà Montvi, el dia 11 a la tarda quedarem ha un punt de Montvi, per començar a preparar un campament i passar la nit.

Dia 12 sortim de Moià fent la ruta dels 4 turons, arribant a la tarda a les coves del Toll, aixecarem, i visitarem les coves.

Dia 13 de les coves del Toll a Les Esplugues, una ruta passada per aigua, on tindrem la oportunitat de fer tir amb arc.

Per la nit vindrà l’Edu Sallent per fer una classe de cuina en la muntanya i explicar-nos el seu llibre “Mentre hi hagi llum”.

Dia 14 Les Esplugues – Castell de Popa – Església de sant Andreu, una etapa amb molta navegació, també amb algun lloc d’aigua.

Per la tarda la Veterinària Laia Sàbat del centre veterinari Bitxus ens farà una classe de primers auxilis canins.

Dia 15 Església de Sant Andreu – Moli de Brotons, una ruta bastant llarga i amb un bon trekking Aquàtic, un lloc fantàstic.

Per la tarda ens visitarà la Elisenda de Purina a fer una classe de nutrícia canina d’alt rendiment.

Dia 16 Moli de Brotons – Salas de Llogari, una etapa relativament curta, tan sols 13 quilometres, i es parlarà sobretot d’excursionisme i esports de muntanya amb el nostre gos.

Dia 17 Salas de Llogari – Pantà de la Ruca

Una ruta llarga on recompensa acamparem al costat del pantà per poder relaxar-nos i fer una mica de pàdel Surf.

Dia 18, Pantà de la Ruca – Castell de Clarà

La ruta no es molt llarga, però ja com recompensa farem a la hípica del Serrat dos tallers, un per els que mai en muntat a cavall, farem iniciació i per els que ja en saben excursió amb els cavalls i gossos.

A la tarda acampada, cloenda i dia 19 al mati els pares ja podran recollir els seus fills i gossos.

Es posarà un servei de gps per cada gos de la marca Tractive, i es podrà fer seguiment des de casa on es troba el gos i es suposa que el fill.

Preu encara per determinar, però es calcula sobre uns 420€

Opciones


Com sabeu, pares, aquest any farem dos campaments: el primer anomenat Dog Camp Júnior i el segon Dog Camp Teens.

 

Dog Camp Júnior va destinat a nens i nenes de 6 a 13 anys, es farà a Lleida i incrementem un dia més d’estada.

Lloc Senterada, (Lleida). Mateix lloc que l’any passat i amb els mateixos bungalows, encara que farem un biuvac amb els nens com l’any passat.

Dates: entrada el dia 3 de Juliol a les 18 hores. Es farà la recepció, es destinaran els llocs per dormir i acomiadarem als pares.

La recollida serà el dia 10 a les 10 del matí al pantà. El que encara no sabem és si estarem a la mateixa ubicació o segurament estarem a l’altre costat del pantà. (es concretarà a la reunió del dia dissabte 5 de juny).

Les activitats seran com l’any passat augmentant en excursionisme, amb més tallers canins i tot gaudint d’un bon entorn.

Aquest any sí que disposem de piscina, (si algun nen o nena no sap nedar preguem que es notifiqui a l’organització a fi de fer un taller exclusiu per ells).

Activitats físiques farem: Senderisme, Trekking aquàtic, taller cordes, Padel Surf, Caiac, activitats a la piscina, Mantrailing, Agility, i alguna més que estem preparant.

Sobre les activitats o tallers, tenim el d’agressivitat canina combinat amb la por canina, alimentació, primers auxilis canins, parc de bombers, pintar pedres de riu, i l’Anna amb tot l’equip esta preparant tota una bateria d’activitats i tallers que no pararan.

Augmentem un dia, és important, entren el dissabte a les 18 hores i marxen el dissabte al matí a les 10.

El preu és de 460€ nen i gos i el prepagament es de 160€

La resta s’haurà de pagar abans del dia 5 de juny.