Associació Catalana d'Excursionisme Caní | info@acec4turons.org

Formación canina

Curs Ensiniestrador Caní i Mòdul Rescat.

Formadors Ensiniestradors, Curs teòric i pràctic


En teòrica:

S’utilitzarà el llibre: Psicología del aprendizaje y adiestramiento del perro, de l’autor Antonio Paramio Miranda.

 

                INDEX TEORIC:

                El Gos i el seu entorn

                El Cadell

                El Gos adult

                Psicologia

                Principis d’aprenentatge

                Condicionament

                Ensinistrament

                Ensinistrament gossos de rastre

                Ensinistrament en obediència

                Ensinistrament per la substancies

                Problemes de Conducta

                Temes de debat en la actualitat.

                Total Hores entre pràctic / teòric / modificació de conducta / treballs   350 hores

 

Curs d'ensinistradors canins de durada un any.

un dels llibres que es fa servi es:

Psicología y aprendizaje del adiestramiento del perro. 2a Ed

Antonio Paramio Miranda

L'educació, en termes d'aprenentatge, és un dels principals pilars sobre els quals es desenvolupa l'ésser humà. Quan mirem enrere, tots nosotros trobem a "aquell magnífic professor" que ens explicava meravellosament aquesta assignatura que tant ens havia costat assimilar en cursos anteriors. Aquesta és la gran qualitat d'Antonio: no només té un talent i sensibilidadespeciales per comunicar-se amb els gossos i treure'n el màxim partidosino que, a més, sap transmetre en els seus escrits de manera que aquests adquireixen l'inconfusible valor i la gran autoritat que representa la seva filosofia personal producte de més de trenta anys de dedicació a l'estudi i ensinistrament de gossos.

En la primera edició de Psicologia de l'aprenentatge i ensinistrament de el gos (2003), Antonio Paramio Miranda va donar un gir a el concepte tradicional de el "Manual d'ensinistrament de gossos", allunyant-se dels mètodes tradicionals didàctics i proposant-nos noves idees per entendre'ls millor, comunicar-nos correctament amb ells i, així, poder educar-los i ensinistrar de laforma més eficaç, senzilla, positiva i eficient. Als amants dels gossos ens va ajudar a conèixer el seu caràcter, a tenir identificades les seves pautes de comportament heretades, a compartir les seves emocions i a controlar els seus impulsos i reflexos, i a crear així un vincle més especial amb la nostra mascota.

Als professionals dedicats a l'educació i ensinistrament canina els va obrir la porta a una forma nova d'entendre la seva tasca, arribant a convertir-se en el manual oficial d'ensinistrament caní de la Guàrdia Civil. Els lectors de la segona edició es veuran gratament sorpresos perquè, encara respectant el contingut original de la primera edició, Antonio ha afegit alguns capítols nous, entre els quals podem destacar per la novetat del seu contingut, el de-dedicat a lamenti, emocions i cognició, en el qual tracta temes tan interessants com la forma en què els gossos processen i classifiquen la informació, les seves emocions i com afecten aquestes a la seva conducta, la seva capacitat per a la representació mental yespacial, planificació, etc. Índex Resumit: El gos i el seu entorn. El cadell. El gos adult. Psicologia. Principis d'aprenentatge. Condicionament. Ensinistrament. Ensinistrament de gossos de rastre. Ensinistrament d'obediència. Ensinistrament per a la defensa. Problemes de conducta. Temes de debat en l'actualitat.

Professors: Curro Castillo

                    María López

                    Vivian Puig

                     Pere López

Amb certificació de la Federació Cinalogica Espanyola

ASOCIACION NACIONAL DE ADIESTRADORES CANINOS PROFESIONALES

Opciones