Associació Catalana d'Excursionisme Caní | info@acec4turons.org

Formación canina

Dia del soci i presentació calendari

Dia per gaudir tots plegats


Dia del Soci:

 

Bon dia a totes i a tots,

Aquest any, i degut a la situació sanitària actual, el dia del soci haurà de ser una mica diferent al que estem acostumats. Tot i així el que volem fer és presentar-vos les novetats, el calendari, les aplicacions i donar-vos molta informació que pugui ser interessant.

Malauradament no tenim massa clar en quines condicions de restriccions i confinaments arribarem a la data del dia del soci, i és per això que hem programat quatre mini trobades, per hores, als terrenys que disposem a Sabadell.

Aquestes mini trobades consistiran en fer una petita excursió per les rodalies dels terrenys, amb un màxim cinc quilometres, el lliurament dels carnets de soci 2021, un detall de participació i l’explicació del que ens espera l’any que ve. Tot això ho farem en diferents franges horàries, per evitar estar tots junts al mateix moment.

Els quatre grups quedaran amb aquests horaris:

Primer grup:      Sortida a les 9 del matí

Segon grup:       Sortida a les 10 del matí

Tercer grup:       Sortida a les 11 del matí

Quart grup:        Sortida a les 12 del matí  (últim grup)

Un cop acabi la sortida de cada grup, es passarà per l’aula per recollir el carnet, (els que tinguin loteria de nadal també els donarem el número reservat, lliurament del detall que cada any donem als socis i passarem a presentar les novetats a la pista).

Presentarem el calendari, els 3 cursos que desenvoluparem aquest 2021, l’APP que hem creat per que pugueu gestionar tot l’any les activitats de ACEC, els seminaris, com tenim les seccions, firmes col·laboradores i un infinit d’informació que us oferirem aquest 2021 per gaudir del vostre gos a la natura.

Us animem a acompanyar-nos en aquest gran dia, el vostre dia!

El dinar que sempre fèiem aquest dia per estar tots junts aquest any ens veiem obligats a suspendre’l. Ho fem perquè les restriccions no ens ho permeten però també per responsabilitat. Si a la primavera o entrant a l’estiu ens ho permet (no per normativa, si no per seguretat de tots nosaltres) farem una trobada totalment gratuïta als terrenys amb esmorzar de forquilla inclòs per a tots els socis i sòcies.

Cuideu-vos molt i no baixeu la guàrdia. Us esperem el dia 20 de desembre!

 

Signat: Pere López Alsina

                President

Opciones